Domus Yhtiöt täyttää 70 vuotta ja arpoo kaikkien uutiskirjeen tilanneiden, ja 2018 vuonna ikkunoita tilanneiden kesken 7000 € arvosta ikkunoita!

Domlux_7000€

Osallistu kilpailuun

Kilpailuaika 5.1.-31.7.2018

Tilaa uutiskirje alla olevalla lomakkeella. Vuoden 2018 asiakkaamme osallistuvat automaattisesti kilpailuun.

Domus Yhtiöt arpoo kilpailuaikana kilpailuun osallistuneiden kesken Domlux-ikkunoita ovh. 7000 (seitsemäntuhannen) euron arvosta (sis. alv. 24 %) yhdelle voittajalle.

Palkintosummaan ei ole yhdistettävissä muita tarjouksia tai alennuksia. Palkintoon ei voi sisällyttää tuotteiden rahti-, purku- tai asennuskustannuksia, eikä kuljetusvakuutuskustannuksia. Palkinnon rahdin maksaa arvonnan voittaja. Palkinto mahdollista noutaa Domus Yhtiöiden Loimaan tehtaalta omakustanteisesti. Mikäli voittaja on hankkinut kilpailuaikana Domluxin ikkunoita, hyvitetään voittajalle jälkihyvitteenä 7000 (seitsemäntuhatta) euroa (sis alv 24 %). Palkinto tulee lunastaa 31.12.2018 mennessä.

Lue kilpailun kaikki säännöt alempaa.

Arvontalomake

Ikkuna-arvonnan säännöt
1. Kilpailun järjestäjä: Domus Yhtiöt Oy, Puusepänkatu 1, 32200 Loimaa
2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnanvoittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. Kilpailuun osallistuvan on itse asuttava kohteessa, johon palkinto toimitetaan. Kilpailuun voi osallistua vain kuluttajat, ei esim. taloyhtiöt tai kiinteistöosakeyhtiöt.
3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 5.1.2018–31.7.2018 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Palkinnon arvonta suoritetaan kisan päättymistä seuraavalla viikolla. Domus Yhtiöt pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.
4. Palkinnot: Domus Yhtiöt arpoo kilpailuaikana kilpailuun osallistuneiden kesken Domlux-ikkunoita ovh. 7000 (seitsemäntuhannen) euron arvosta (sis. alv. 24 %) yhdelle voittajalle. Palkintosummaan ei ole yhdistettävissä muita tarjouksia tai alennuksia. Palkintoon ei voi sisällyttää tuotteiden rahti-, purku- tai asennuskustannuksia, eikä kuljetusvakuutuskustannuksia tai muita em. kustannuksiin rinnastettavia kuluja. Palkinnon rahdin maksaa arvonnan voittaja. Palkinto mahdollista noutaa Domus Yhtiöiden Loimaan tehtaalta omakustanteisesti. Mikäli voittaja on hankkinut kilpailuaikana Domluxin ikkunoita, hyvitetään voittajalle jälkihyvitteenä 7000 (seitsemäntuhatta) euroa (sis alv 24 %). Palkinto tulee lunastaa 31.12.2018 mennessä.
5. Arpajaisvero: Domus Yhtiöt maksaa arpajaisveron.
6. Kilpailuun osallistuminen: Kilpailuun voi osallistua Domlux Ikkunoiden kotisivuilla osoitteessa www.domlux.fi, tilaamalla sähköisen uutiskirjeen, tai pyytämällä tarjouspyynnön. Kilpailuun voi osallistua myös Domluxin järjestämissä tapahtumissa, kuten messuilla ja myymälöissä, sekä suoraan ikkuna-asiantuntijalle. Kisaan voi osallistua vain yhden kerran.
7. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista kilpailun järjestäjän internet- tai Facebook -sivustolla ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.
8. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.
9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.
10. Palkinnon vaihto: Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan. Palkinnon mahdollista käyttämättä jäävää osaa ei hyvitetä. Palkintoa ei voi siirtää. Mikäli palkinnon voittaja ei halua vastaanottaa palkintoa, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.
11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisenesteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.
Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota liittyen Domluxin tuotteisiin sekä että heidän antamiaan yhteystietoja voidaan käyttää kontaktointiin.
Osallistujien tietoja käsitellään Domus Yhtiöiden asiakas- ja markkinointirekisterin tietosuojakäytäntöjen mukaan
Kilpailun päättymisestä sekä äänestystuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille. Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.

Askel kohti uutta

Varaa ilmainen suunnittelu- aika

Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnitteluaika. Suunnitteluajan varaaminen ei sido sinua mihinkään.

Kysy lisää

Ota yhteyttä alueesi myyjään

Haluatko kuulla lisää rahoitusvaihtoehdoistamme? Kysy lisää myyjiltämme.

Pikayhteydenotto
logo-domlux.fi

 

Haluatko maksuttoman tarvekartoituksen asiantuntijamme kanssa?

Kirjoita posti- ja puhelinnumerosi, niin soitamme Sinulle mahdollisimman pian.

Piilota