domlux_kesaremontointi

Kesäremontoijat huomio!
Saat Domluxin ikkunoista nyt -30% alennuksen rajoitetun ajan, joten  varaa suunnitteluaikasi nyt!

Huipputarjous on voimassa vielä:

Tehty suomessa - Made in Finland
domlux_70v-juhla-ale

Toimi näin!

Onko tarve uusia kotona ikkunat ja ulko-ovet tälle vuosikymmenelle, parantaa energiatehokkuutta ja säästää tulevissa lämmityskuluissa? Vai onko mökin ikkunat odottaneet jo liian monta vuotta omatoimista restaurointia, johon ei tule ikinä löytymään aikaa? Saat nyt ikkunoista -30% alennuksen,  kun varaat suunnitteluajan 3.6. mennessä.

Selaa sivuiltamme sopivimpia ikkunoita, värityksiä, sekä tarvittavien ikkunoiden määrää, ja mieti alustavaa budjettia remontillenne.

Varaa suunnitteluaika Domlux ikkuna-asiantuntijalle alla olevalla yhteydenottolomakkeella, tai soita suoraan lähimmälle myyjällesi. Voitte käydä alkukartoituksen  läpi myös verkkoneuvotteluna!

Voitte asentaa ikkunat joko itse, tai hankkia asennuksen meidän kauttamme. Asennuksen osuudesta saat myös kotitalousvähennyksen! 

domus_70vsinetti
Ota ensiaskel unelmaasi

Varaa suunnitteluaika ja tartu tarjoukseen!

Varaa meiltä maksuton suunnitteluaika – se ei sido sinua mihinkään. Ole hyvä ja täytä oheinen lomake, lähin ikkuna-asiantuntijamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 Suunnittelen remontoimista
 Suunnittelen rakentamista

Tarjouksen ehdot:

* Saat kaikista ikkunoista -30%, kun kaupan arvo vähintään 5000 € (sis.alv).
Kauppasumma voi sisältää ikkunoiden lisäksi myös yhden oven.

Alennus ei koske asennusta tai rahtia. Tarjousta ei voi liittää muihin etuihin ja se koskee vain kotitalouksia, ei asuntoyhtiöitä.

Tarjous on voimassa uusille tarjouksille, 14.5.-3.6.2018. Kampanja-aikana on jätettävä yhteydenottopyyntö/ varattava suunnitteluaika kotisivuilla, myymälässä tai ottamalla yhteyttä suoraan myyjään.

Tilaukset 10.6.2018 ja toimitukset 15.7.2018 mennessä.

Kysy lisää Domlux-myyjältäsi!

Tarjouksen saa myös rahoituksella!

Huikeaan tarjoukseemme voit yhdistää myös erilaisia maksuvaihtoehtojamme. Maksat ensimmäisen erän vasta kun tuotteet on toimitettu ja asennettu. Kuukausierä on lähes vapaasti valittavissa, ja voit maksaa kuukausittain joko minimierän, enemmän tai koko summan kerralla pois. Kysy lisää myyjiltämme tai lue lisää tästä linkistä.

maksuaika_hero_still
Pikayhteydenotto
logo-domlux.fi

 

Haluatko maksuttoman tarvekartoituksen asiantuntijamme kanssa?

Kirjoita posti- ja puhelinnumerosi, niin soitamme Sinulle mahdollisimman pian.

Piilota