Domlux
on nyt
Fenestra

domus_70vsinetti

Me Fenestralla valmistamme kirkkaasti parhaat ikkunat ja ovet pohjoisiin olosuhteisiin. Tuotteemme on tehty kestämään – niin lämpötilojen vaihteluja, sadetta, tuulta, talven tuiskuja ja aikaa. Tuomme käyttöösi 70-vuotisen kokemuksen ja vahvan suomalaisen insinööriosaamisen. Fenestra Yhtiöiden Ikkunat ja ovet kulkevat nimellä Fenestra Ikkunat ja ovet - Pohjoisten olojen asiantuntija.

Juuret suomalaisessa puusepäntaidossa

Fenestra Ikkunat ja Ovet on osa Fenestra Yhtiöt Oy:tä. Fenestra Yhtiöiden juuret ovat perinteisessä suomalaisessa puusepäntaidossa, joka on lähes 70 vuoden kuluessa jalostunut yli 250 henkeä työllistäväksi yhteisöksi.

domus_70vsinetti_400x500px_cmyk

Olemme suomalainen 70-vuotias yritys

Luomme työpaikkoja yli 20 paikkakunnalle sekä työllistämme jatkuvasti lukuisia suomalaisia alihankkijoita, jälleenmyyjiä ja muita yhteistyökumppaneita. Olemme keskittäneet toimintamme Suomeen ja maksamme yhteisöveromme kotimaahan. Noudatamme toiminnassamme vastuullista ajattelua muun muassa kehittämällä kierrätettäviä ja pitkäikäisiä tuotteita.

Tänä päivänä perheyrityksen perinteet yhdistyvät moderneihin tuotantoratkaisuihin, uusien innovaatioiden hyödyntämiseen sekä pitkäkestoista kehitystä ja korkeaa laatua tukevaan ajatteluun. Rakentamalla sukupolvelta toiselle kestäviä tuotteita ympäristöä kunnioittaen olemme aito pohjoisten olojen asiantuntija.

Tuotteillemme on myönnetty suomalaisesta työstä, turvallisuudesta ja vastuullisuudesta viestivä Avainlippu.

domus_70vsinetti_400x500px_cmyk
TehtySuomProducerad_Sin_rbg
Kysy lisää

Ota yhteyttä
alueesi myyjään

Varaa tapaaminen oman alueesi myyjän kanssa ja ikkunoiden sekä ovien suunnittelu voi alkaa!