Hellekesä laukaisi sprinklerit tehtaalla

24.07.2018

Domus Yhtiöiden Loimaan tehtaalla laukesi 24.7. sprinklerit aiheettomasti, paahtavasta helteestä johtuen. Hälytyskeskus sai automaattihälytyksen ja palokunta on käynyt paikalla tarkastamassa tilanteen ja harjaamassa vettä lattialta. Henkilövahinkoja, tai suuria ainevahinkoja ei päässyt syntymään.

Sprinkleri on kattoon asennettava automaattinen vesisammutuslaitteisto. Sprinklerilaitteisto toimii automaattisesti tulipalon sytyttyä. Laitteiston tehtävänä on havaita alkava tulipalo mahdollisimman aikaisin, aktivoitua ja jakaa sammutusvettä palon kohdalle. Sprinkleri ehkäisee tehokkaasti palokuolemia sekä vähentää tulipalon aiheuttamia loukkaantumisia ja omaisuusvahinkoja. Sprinkleri antaa ihmisille parhaan suojan tulipalotilanteessa. Automaattinen sammutuslaitteisto hidastaa tulipalon kehittymistä ja estää olosuhteiden kehittymisen ihmiselle hengenvaarallisiksi. Sprinklerin laukeamisen seurauksena savualtistus ei nouse hengenvaaralliseksi. Lämpötila ei myöskään juuri nouse sprinklerin lauettua.

Domus Yhtiöiden molemmat tehtaat on varustettu automaattisprinklerein, sillä käsittelemme tehtaillamme paljon puuainesta, joka on luonnollisesti tulipaloaltista materiaalia. Yhtiö kiinnittää huomiota henkilökunnan turvallisuuteen, koulutukseen ja vaaratilanteiden ymmärtämiseen. Järjestelmä toimi kuten pitää, ja henkilökunta sai tällä kertaa enempi vilvoittavan suihkun hellepäivään.

Kysy lisää

Ota yhteyttä
alueesi myyjään

Varaa tapaaminen oman alueesi myyjän kanssa ja ikkunoiden sekä ovien suunnittelu voi alkaa!