Muutoksia Domus Yhtiöt Oy:n johdossa

02.07.2018

Toimitusjohtaja
Yhtiön muutosprosessin käynnistänyt toimitusjohtaja Mika Kaukonen siirtyy omasta aloitteestaan, ja suunnitellusti uusiin haasteisiin.

Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 1.7. alkaen Juha Munne. Juhalla on laaja toimialan kokemus ylim-mässä johdossa ja hän tulee jatkamaan yhtiön kehittämistoimenpiteitä ja kasvustrategiaa. Juha Munne on toiminut aiemmin Domus Yhtiöissä hankintajohtajana ja ikkunayksikön operatiivisena johtajana.

Talousjohtaja
Yhtiöön on kutsuttu uusi talousjohtaja Tom Blomqvist. Talousjohtajan tehtävänä on nyt vakauttaa yhtiön taloustilanne ja tehostaa taloustoimintoja. Tom ottaa jatkossa vastuulleen myös muita yhtiön johtotehtä-viä. Tom on toiminut laaja-alaisesti talousjohtajan tehtävissä useissa yhtiöissä, myös samalla toimialalla ja ulkomaisissa yrityksissä.

Yhtiön kaupallinen tilanne
Alkuvuosi 2018 (Q1) eteni kaupallisesti suunnitellusti. Huhtikuusta alkaen kaupallinen menestys on ollut entistäkin vahvempaa. Yhtiön tilausvaranto ja myynti ovat suunnitellulla, hyvällä tasolla. Syksyn ennusteet näyttävät kasvun jatkavan samansuuntaisena, ja oletettu tavoiteltu 45.5M€ liikevaihto on saavutettavissa. Erityisen vahvaa kehitys on ollut Ruotsissa, jossa ollaan lähes 30% edellä viime vuotta, markkinan kasvun tasaantumisesta huolimatta.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juha Munne
+358408220777
juha.munne@domus.fi

Talousjohtaja Tom Blomqvist
+358407011801
tom.blomqvist@domus.fi

Kysy lisää

Ota yhteyttä
alueesi myyjään

Varaa tapaaminen oman alueesi myyjän kanssa ja ikkunoiden sekä ovien suunnittelu voi alkaa!